Συγκρίνετε, το βιβλίο και να πληρώνουν λιγότερο για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε www.ferryto.com
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
 
Αρχική | Ακτοπλοϊκές Εταιρίες | διαδρομές | λιμάνια | χρονοδιαγράμματα | ομάδες | Φορτίο | Αργία | Ξενοδοχείο | Q & A   

Δρομολόγια Ferry
και Προορισμοί

Δρομολόγια Ferry και τόπους προορισμού

 

ferryto.com Προσφέρουμε μια επιλογή από πάνω από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια 1,200 που πλέουν από και προς τα λιμάνια πάνω από 360 64 σε διάφορες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Δανία, τη Βόρεια Αφρική και τις χώρες της Βαλτικής που είναι όλα διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Γνωρίζουμε ότι για έναν επιβάτη που δεν είναι ακόμη βέβαιο ποια από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους βρίσκοντας την καλύτερη διαδρομή μπορεί να είναι κάπως από ένα δύσκολο έργο. Αυτή η σελίδα έχει σκοπό να σας βοηθήσει να επιλέξετε την διαδρομή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αν δεν είστε σίγουροι για τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια χρησιμοποιήστε την παρακάτω διαδραστική πλοίο χάρτη της διαδρομής μας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη διαδρομή και την καλύτερη αναχώρησης / προορισμού επιλογή λιμάνι.

Για το λιμάνι προορισμού συγκεκριμένες πληροφορίες παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

Δρομολόγια Ferry και χειριστέςΚρατήσεις εισιτηρίων


                            Κάνε κλικ εδώ για μια μεγάλη έκδοση του πιο πάνω διαδραστικό χάρτη δρομολόγιο.
   

Δρομολόγια πλοίων από τη χώρα και περιφέρεια

 
 
 

Για να εντοπίσετε μια διαδρομή προς ή από μια συγκεκριμένη χώρα ή περιοχή χρησιμοποιήστε το μενού γρήγορης άλμα πάνω ή προς τα κάτω αυτή τη σελίδα για τη χώρα λίστα που θέλετε να πλεύσει προς ή από και επιλέξτε την επιθυμητή διαδρομή σας από σχετικό drop down μενού που θα αντικατοπτρίζουν τις διαδρομές που εφαρμόζονται μόνο σε αυτή τη χώρα.

Αφού έχετε εντοπίσει τη διαδρομή που θέλετε να πλεύσει απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Get Τιμή" για τον προσδιορισμό του κόστους, δείτε ζωντανά χρονοδιαγράμματα και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας online με ασφάλεια. Αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια επιλέγοντας μια διαδρομή για το ταξίδι σας, παρακαλούμε Κάνε κλικ εδώ να έχουν πρόσβαση σε τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Νησί του Αιγαίου Ferries Νησιά Αιγαίου Ferries

Εκτός από την Μοσχονήσι, την Ίμβρο, την Τένεδο και που ανήκουν στην Τουρκία, όλα τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου είναι ελληνική επικράτεια.

Ο πρωταρχικός φορέας εκμετάλλευσης πορθμείων που εξυπηρετούν τα νησιά και λιμάνια του Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένων Χίου, Λέσβου και Σάμου είναι Nel Lines με τρεις επιπλέον δρομολόγια εκτελούνται από την Ελληνική Ferries ans Erturk Lines.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε τις τελευταίες χρονοδιαγράμματα νησιά του Αιγαίου πλοίο, να συγκρίνουν τις τιμές των εισιτηρίων και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για τα νησιά του Αιγαίου στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες..)

Νησιά του Αιόλου Ferry Νησιά του Αιόλου Ferries

Τα δρομολόγια πλοίων Αιολικά νησιά, συμπεριλαμβανομένης της Salina, Λίπαρι, Βουλκάνο, Panarea και Stromboli από την Ιταλία, που εξυπηρετούνται από SNAV Ferries.

Τα νησιά του Αιόλου ή Λίπαρι νησιά είναι ένα ηφαιστειακό αρχιπέλαγος στην Τυρρηνική Θάλασσα βόρεια της Σικελίας. Τα αιολικά νησιά είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός το καλοκαίρι, και να προσελκύσει μέχρι και τους επισκέπτες 200,000 ετησίως.

Το μεγαλύτερο νησί είναι Λίπαρι. Τα άλλα νησιά περιλαμβάνουν Vulcano, Salina, Στρόμπολι, Filicudi, Alicudi, Panarea και Μπαζιλούτσο. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Εισιτήρια Άλαντ Ferry Άλαντ Νησιά Ferries

Τα νησιά Åland βρίσκονται στην καρδιά της Σκανδιναβίας, στο μέσο μεταξύ της Στοκχόλμης και του Ελσίνκι.

Η συντομότερη διαδρομή από τη Σουηδία αναχωρεί από Grisslehamn ή Kapellskär έξω Norrtälje και διαρκεί δύο ώρες.

Από Στοκχόλμη υπάρχουν πολλές παραλλαγές διαδρομή. Από τη Φινλανδία μπορείτε είτε να ταξιδέψουν στις μικρότερες πορθμεία αρχιπελάγους ή για τα δρομολόγια των πλοίων από το Turku και Ελσίνκι. Αν ταξιδεύετε από την Εσθονία θα επιλέξουν Tallink από Ταλίν. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Πλοία προς Αλβανία Αλβανία Ferries

Έχετε μια επιλογή από πέντε υπηρεσίες πορθμείων προς και από την Αλβανία. Τέσσερις υπηρεσίες προσφέρουν δρομολόγια που συνδέουν το αλβανικό λιμάνι του Δυρραχίου με το Μπάρι της Ιταλίας, ενώ τα άλλα πανιά μεταξύ Δυρραχίου και Ανκόνα.

Επιλέξτε υπηρεσίες από Adria Ferries, Tirrenia, Ventouris Ferries ή Venezia Lines, που κυμαίνονται από τη γρήγορη διέλευση πλοίων εν πλω Venezia Lines ταχύπλοο σκάφος με τις συμβατικές υπηρεσίες με μεγαλύτερους χρόνους διέλευσης.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε τις τελευταίες χρονοδιαγράμματα Αλβανία πλοίο, να συγκρίνουν τις τιμές των εισιτηρίων και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίο για την Alabania στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Αλγερία Ferries Αλγερία Ferries

Τα δρομολόγια πλοίων και διασταυρώσεις της Αλγερίας που προσφέρονται από τους καθιερωμένους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων Tranmediterrania και SNCM, οι οποίοι προσφέρουν μια επιλογή των διαδρομών που κυμαίνονται από την 7 ώρα και 30 λεπτά διάπλους μεταξύ Αλμερία και Γκαζαουέτ και το πλέον 12 ώρα διαδρομή που συνδέει Αλικάντε και Alger.

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια οχηματαγωγών στην Αλγερία είναι να Γκαζαουέτ, Οράν, Αλγέρι, Bejaia, Skikda και Ανάμπα από τη Γαλλία και την Ισπανία.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε τις τελευταίες χρονοδιαγράμματα Αλγερία πλοίο, να συγκρίνουν τις τιμές των εισιτηρίων και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων στην Αλγερία στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Βαλεαρίδες Ferries Βαλεαρίδες Ferries

Πλοία από και προς τις Βαλεαρίδες Νήσους ταξιδέψει πέρα ​​δώθε στην ισπανική ηπειρωτική χώρα.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται τις Βαλεαρίδες Νήσους, όπως ακριβώς Μαγιόρκα, Μινόρκα και Ίμπιζα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν νησιά 50 εντός του Βαλεαρίδες αρχιπέλαγος όλα που μπορεί να επιτευχθεί από την Ισπανία μέσω του πορθμείου.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε τις τελευταίες χρονοδιαγράμματα Βαλεαρίδες πλοίο, να συγκρίνουν τις τιμές των εισιτηρίων και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίο για τις Βαλεαρίδες Νήσους στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Βέλγιο Ferries Βέλγιο Ferries

Βέλγιο συνορεύει με τη Βόρεια Θάλασσα και βρίσκεται μεταξύ της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Λουξεμβούργου και της Ολλανδίας.

ferryto.com προσφέρουν το πλήρες φάσμα των πορθμεία στο Βέλγιο. Επιλέξτε τη διαδρομή σας, από Ramsgate στην Οστάνδη με Transeuropa Ferries ή Χαλ στο Zeebrugge με την P & O Ferries.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε τις τελευταίες χρονοδιαγράμματα Βέλγιο πλοίο, να συγκρίνουν τις τιμές των εισιτηρίων και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων στο Βέλγιο στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Bornholm Ferries Bornholm Ferries

Bornholm είναι ένα δανικό νησί στη Βαλτική Θάλασσα βρίσκεται στα ανατολικά της Δανίας, στα νότια της Σουηδίας, και το βόρειο τμήμα της Πολωνίας και συνδέεται με την ηπειρωτική Σουηδία και η Δανία από ένα δίκτυο των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών.

"Σανίδα σωτηρίας" Bornholm για το υπόλοιπο της Δανίας είναι η υπηρεσία πορθμείων Køge-Rønne. Υπάρχει ένα ιστιοπλοϊκό κάθε βράδυ από Køge. Διάρκεια διαδρομής: 5½ ώρες τη νύχτα με Færgen.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η γραμμή Kolobrzeska Żegluga Pasazerska Sp. καθημερινά πανιά μεταξύ Nexø και Kolobrzeg στην Πολωνία με το καταμαράν επιβάτη m / s Jantar. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Canary Island Ferry Κανάρια Νησιά Ferries

Οι Κανάριοι Νήσοι βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Δυτικής Αφρικής και είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Οι Κανάριοι Νήσοι εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες πορθμείων regualr προγραμματιστεί προς Λα Πάλμα, Τενερίφη, Φουερτεβεντούρα, Γκραν Κανάρια και Lanazarote, καθώς και τα μικρότερα νησιά.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε τις τελευταίες δρομολόγια των Καναρίων Νήσων, να συγκρίνουν τις τιμές των εισιτηρίων και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων στις Καναρίους Νήσους στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νησιά της Μάγχης Ferries Νησιά της Μάγχης Ferries

Τα κύρια δρομολόγια νησιά της Μάγχης λειτουργεί με Condor Ferries που έχουν καθημερινά προγραμματισμένες υπηρεσίες σε Guernsey και Jersey από την Αγγλία και τη Γαλλία.

Πρόσθετες πλοίο δρομολόγια προς Jersey, Guernsey, Alderney, Sark και Herm, και τα μικρότερα νησιά της Jethou, Brecqhou και Lihou εξυπηρετούνται από Condor Ferries και μια επιλογή των μικρότερων ανεξάρτητων φορέων πορθμείων.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε τις τελευταίες δρομολόγια νησί της Μάγχης, να συγκρίνουν τις τιμές των εισιτηρίων και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για τα νησιά της Μάγχης στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Πλοία προς Κορσική Corsica Ferries

Μπορείτε να κάνετε κράτηση πλοίο σας προς την Κορσική με κορυφαίους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων, όπως η Corsica Sardinia Ferries, La Méridionale Ferries, η SNCM και Moby Line.

Η πλειοψηφία των διασταυρώσεων είναι από τη Μασσαλία και τη Νίκαια στη Γαλλία, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν 3 λιμάνια που προσφέρουν τα δρομολόγια με πλοίο για την Κορσική. Να ταξιδεύουν μεταξύ της Κορσικής και της Σαρδηνίας, Corsica Sardinia Ferries προσφέρει μια σειρά από επιλογές whiles πορθμεία Moby γραμμή εκτελεί το δρομολόγιο από την Ιταλία.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια της Κορσικής και να αγοράσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια στο Βέλγιο. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Κρήτη Ferries Κρήτη Ferries

Η Κρήτη έχει πολλά δρομολόγια οχηματαγωγών. Μπορείτε να πάτε από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο με τις Μινωικές Γραμμές, στην πόλη των Χανίων με την ΑΝΕΚ Lines ή Hellenic Seaways, στον Άγιο Νικόλαο και Σητεία με LANE Lines. LANE λειτουργεί επίσης δρομολόγια από Άγιο Νικόλαο / Σητεία προς τη Ρόδο και άλλα ελληνικά νησιά.

Το καλοκαίρι, υπάρχουν καθημερινά ιπτάμενα δελφίνια από Ηράκλειο προς Σαντορίνη. Μπορείτε επίσης να πάτε στην Κρήτη με πλοίο από την Πελοπόννησο (Γύθειο) και Κύθηρα. Αυτό το πλοίο προσγειώνεται στο δυτικό τμήμα της Κρήτης, στο λιμάνι της Κισσάμου.

Τα κυριότερα λιμάνια στην Ελλάδα που οχηματαγωγά πλοία έρχονται σε είναι σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Σητεία, και το Καστέλι-Kassamos. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Κροατία Ferries Κροατία Ferries

Υπάρχουν επί του παρόντος μόνο οι υπηρεσίες πορθμείων από την Ιταλία στην Κροατία. Δεν υπηρεσίες υπάρχουν από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ferries είναι φθηνά και πηγαίνουν τακτικά μεταξύ των διαφόρων τόπων από την ακτή. Αν και δεν είναι γρήγορο είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα όμορφα νησιά της Κροατίας στην Αδριατική Θάλασσα.

Μπορείτε να πάρετε τα πορθμεία από τα λιμάνια της Βενετίας, Ραβέννα, Cesenatico, Ρίμινι, Pesaro, Ancona, Termoli ή Μπάρι στην Κροατία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νησί των Κυκλαδων Ferries Κυκλάδες Ferries

Οι Κυκλάδες είναι μια ομάδα ελληνικά νησιά, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Αιγαίου Πελάγους.

Από την ελληνική ηπειρωτική χώρα πορθμεία και ταχύπλοα καταμαράν υπηρεσίες τρέχουν καθημερινά από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Λαύριο.

Ferrys λειτουργούν σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων, μερικά από τα μεγαλύτερα νησιά έχουν επίσης μια υψηλής ταχύτητας υπηρεσία καταμαράν. ταξίδια πορθμείων είναι τέσσερις έως πέντε ώρες με τα κοντινά νησιά (Κύθνος, Σύρος, Τήνος, Μύκονος και Σίφνο) και από οκτώ έως δέκα ώρες για το απώτατο (Σαντορίνη), ανάλογα με τον αριθμό των στάσεων. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Δανία Ferries Δανία Ferries

ferryto.com προσφέρουν 22 ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς και από τη Δανία, που εξυπηρετούνται από Color Line, DFDS Seaways, Stenaline και πλοία Scandlines.

Η Δανία αποτελείται από πάνω από 400 ακατοίκητα νησιά. Sealand είναι το μεγαλύτερο, το ένα είμαστε εξοικειωμένοι με. Ολόκληρη η χώρα είναι μόνο 43,000 τετραγωνικά χιλιόμετρα / 16,630 τετραγωνικά μίλια στην area.Denmark είναι, ως εκ τούτου, το μικρότερο έθνος στη Βόρεια Ευρώπη, έξω από τη Γροιλανδία και το νησί Φερόε.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια της Δανίας και ακτοπλοϊκά εισιτήρια στη Δανία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νησιά Δωδεκάνησα Ferries Δωδεκάνησα Ferries

Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κως, Λέρος και η Ρόδος όλα έχουν απευθείας δρομολόγια φέρι για την ελληνική ηπειρωτική χώρα.

Επιπλέον, η Ρόδος έχει πτήσεις προς Αστυπάλαια (μέσω Κω και Λέρο), Ηράκλειο, Κάσος (μέσω της Καρπάθου), τη Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι στη Μύκονο και τη Σαντορίνη (Θήρα) στις Κυκλάδες. Πρόσθετη υπηρεσία υδροπλάνο λειτουργεί έξω από την Κω και την Κάλυμνο που συνδέουν αυτά τα νησιά με το Λαύριο στην ηπειρωτική χώρα.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο Δωδεκάνησα δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά Dodeceanese στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Πλοία στην Αίγυπτο Αίγυπτος Ferries

Υπάρχουν μια σειρά από δρομολόγια μέσα και γύρω από την Αίγυπτο που είναι ανοικτές για τους επιβάτες.

Η catarmaran που τρέχει μεταξύ Χουργκάντα ​​και Σαρμ Ελ Σέιχ κάνει μια χρήσιμη συντόμευση μεταξύ της ηπειρωτικής Αίγυπτο και το Σινά. Η διαδρομή διαρκεί μόλις μιάμιση ώρα και κάνει μια προτιμότερη εναλλακτική λύση για το ταξίδι με λεωφορείο δώδεκα ώρες.

Δυστυχώς, λόγω της polital αναταραχή στη Μέση Ανατολή η υπηρεσία φέρι από την Ευρώπη προς την Αίγυπτο (Βενετία - Ταρτούς - Αλεξάνδρεια υπηρεσία πορθμείων) έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Elba Ferry Elba Ferries

Το νησί του Έλβα στο αρχιπέλαγος της Τοσκάνης είναι γνωστό ως το μαργαριτάρι της Τοσκάνης. Elba μπορεί να επιτευχθεί εύκολα από ένα πλοίο από την ηπειρωτική Ιταλία.

οχηματαγωγά πλοία αφήνουν Πιομπίνο σχεδόν ωριαία για Πορτοφεραίο κατά τη θερινή περίοδο. Υπάρχουν επίσης καθημερινά δρομολόγια για Κάβο και το Ρίο Μαρίνα. Οι κύριες ναυτιλιακές εταιρείες είναι Toremar, Blu Ναυτικού και Moby. Η διέλευση Piombino-Πορτοφεράιο διαρκεί μία ώρα.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Έλβα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην Έλβα. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Αγγλία Ferries Αγγλία Ferries

ferryto.com προσφέρει το μεγαλύερο εύρος δρομολόγια προς Αγγλία ιστιοπλοΐα με όλα τα δεκαέξι από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων Lines LD, P & O Ferries, Norfolkline, Steanline, DFDS, Irish Ferries και τα πορθμεία Condor.

Είστε σε θέση να κάνετε κράτηση με πλοίο προς και από την Αγγλία, συμπεριλαμβανομένων των λιμένων του Ντόβερ, Πόρτσμουθ, Plymouth και στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία και το Βέλγιο, καθώς και τα νησιά της Μάγχης, Νήσος του Μαν και Isle of Wight.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Αγγλία και ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην Αγγλία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Εσθονία Ferry Εσθονία Ferries

Το πλοίο στην Εσθονία βοηθά τους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν μεταξύ της Φινλανδίας και της Εσθονίας, τη Γερμανία και την Εσθονία, αλλά και μεταξύ της Σουηδίας και της Εσθονίας.

Ταλίν λειτουργεί ως το κύριο λιμάνι της Εσθονίας. Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού προς Ελσίνκι από Τάλιν διαρκεί περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά, αλλά η ρητή υπηρεσία μειώνει το χρόνο ταξιδιού για να 1 ώρα και 30 λεπτά.

Η διάρκεια του ταξιδιού από την Εσθονία στο λιμάνι της Γερμανίας της Rostok διαρκεί τουλάχιστον 15 ώρες, όπως κάνει το ταξίδι μεταξύ της Εσθονίας και της Σουηδίας, όπου οι Εσθονία πλοίο αποβάθρες στη Στοκχόλμη. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νήσοι Φερόε Νησιά Πλοία Νησιά Φερόε Ferries

Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται τις Νήσους Φερόε κατά τη διάρκεια της διήμερης «αναγκαστική» στάση, όταν η εβδομαδιαία αυτοκίνητο-πλοίο Norrona λειτουργεί από Smyril γραμμή φτάνει στο Tórshavn από Hanstholm (Δανία) και στη συνέχεια να κάνει ένα ταξίδι πλευρά προς Μπέργκεν (Νορβηγία) πριν συνεχίσετε να Seyðisfjörður (Ισλανδία ).

Δρομολόγια, τιμές και η σειρά των στάσεων στις Νήσους Φερόε ποικίλλει εποχιακά.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο Νησιά Φερόε δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά Φερόε στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Φινλανδία Ferry Φινλανδία Ferries

Κάνετε κράτηση στη Φινλανδία είτε από τη Γερμανία, τη Σουηδία ή τις χώρες της Βαλτικής να επισκεφθείτε αυτή την ενδιαφέρουσα χώρα βρίσκεται μεταξύ της Σουηδίας και της Νορβηγίας προς τη Δύση και τη Ρωσία προς την Ανατολή.

Το καλοκαίρι, κρουαζιέρες στη λίμνη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε το τοπίο της Φινλανδίας, αν και οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν μόνο κυκλικές βρόχους αξιοθέατα και επομένως δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για να πάρει από το σημείο Α στο σημείο Β περισσότεροι κρουαζιερόπλοια μεταφέρουν επιβάτες 100 200-( κλείστε νωρίς τα Σαββατοκύριακα!), και πολλοί είναι ιστορικά σκάφη ατμού. Δημοφιλή δρομολόγια περιλαμβάνουν Τούρκου-Naantali και διάφορες διαδρομές μέσα και γύρω από Saimaa. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Γαλλία Πλοία Γαλλία Πλοία

Οι πρωτογενείς δρομολόγια με πλοίο από τη Γαλλία είναι από την Αγγλία, την Ιρλανδία, Νησιά της Μάγχης και την Κορσική.

Για ένα πλοίο για τη Γαλλία από την Αγγλία επιλέξουν από κορυφαίους φορείς συμπεριλαμβανομένων των P & O, η Brittany Ferries, Condor Ferries, SeaFrance, Γραμμές LD και DFDS Norfolkline. Αν ιστιοπλοΐα από τα νησιά της Μάγχης, στη συνέχεια, Condor και Manche Isles Express πορθμεία μπορεί να σας μεταφέρει στη Γαλλία σε μόλις 45 λεπτά.

Για τα οχηματαγωγά πλοία στη Γαλλία από την Ιρλανδία αναμένουν μεγαλύτερη διάρκεια ταξιδιού των ωρών συν και τα ταξίδια από το Κορκ στο Roscoff και Rosslare 14 να Χερβούργο με Irish Ferries, η Brittany Ferries και Celtic Link. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Γερμανία Ferry Γερμανία Ferries

Συγκρίνετε τις τιμές μας και να κλείσετε μια επιστροφή ή μόνο πλοίο ταξίδι στη Γερμανία από Harwich Ηνωμένο Βασίλειο ή από άλλα λιμάνια στη Σουηδία, τη Δανία και τη Νορβηγία που ταξιδεύουν με Stena Line, DFDS και πολλές άλλες επιχειρήσεις πορθμείων mainsteam.

Από το Ηνωμένο Βασίλειο μπορείτε να φτάσετε στην βόρεια πόλη της Cuxhaven και να ταξιδεύουν σε άλλα μέρη της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένης της πόλης του Αμβούργου.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο Γερμανία πλοίο δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στη Γερμανία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

ελληνικά Ferries Ελλάδα Ferries

Η Ελλάδα έχει ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα πλοίο στην Ευρώπη καλύπτοντας την ηπειρωτική χώρα από την Ηγουμενίτσα, την Πάτρα και Κέρκυρα, καθώς και τα Ελληνικά Νησιά castering τόσο για τον τοπικό πληθυσμό, καθώς και την τεράστια τουριστική αγορά για τους οποίους η Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός.

Τα ελληνικά δρομολόγια εξυπηρετούνται από την Superfast Ferries, Anek Lines, Bluestar Ferries, Fast Ferries, Sea Jets και των Μινωικών Γραμμών, καθώς και μια αρκετά μεγάλη επιλογή των μικρότερων ανεξάρτητων φορέων πορθμείων.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο Ελλάδα δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς την Ελλάδα. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ελληνικά Νησιά Ferries Νησί Ελληνικά Ferries

Το ελληνικό σύστημα πλοίο είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες των νησιωτών, όχι τουρίστες σε ελληνικό νησί hopping εκδρομές, τόσο πιο πορθμεία ανεμιστήρα έξω από τα ηπειρωτικά λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας Λαυρίου και το Βόλο. χοάνες νησί κανονικά πετούν προς Αθήνα και πλοίο λυκίσκου από τον Πειραιά ή πετάξετε σε ένα από τα κύρια νησιά και να ξεκινήσει ελληνικό νησί τους hopping από εκεί.

Βαριά επιδοτούμενες ferries ενθαρρύνονται ελληνικό νησί hopping στο 1960s και η παράδοση συνεχίστηκε, παρά τις πρόσφατες αυξήσεις των τιμών και την άνοδο του ευρώ. Μόλις η διατήρηση των backpackers, πολλοί προτιμούν τώρα πιο περιπετειώδεις διακοπές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι φορές φέρι και μια χαλαρή στάση απέναντι στην χρονομέτρησης. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Εβρίδες νήσους Ferry Εβρίδες νήσους Ferry

Το εσωτερικό Hebrides είναι ένα αρχιπέλαγος στα ανοικτά της δυτικής ακτής της Σκωτίας, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Outer Hebrides. Μαζί αυτά τα δύο νησιού αλυσίδες σχηματίζουν την Εβρίδες, το οποίο να απολαύσετε ένα ήπιο ωκεάνιο κλίμα. Υπάρχουν 36 κατοικημένα νησιά και περαιτέρω 43 ακατοίκητο Εσωτερικό Hebrides.

Οι θαλάσσιες μεταφορές είναι ζωτικής σημασίας και μια ποικιλία από υπηρεσίες πορθμείων λειτουργούν μεταξύ των νησιών και προς την ηπειρωτική Βρετανία.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο Εβρίδων Νήσων δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τα νησιά Εβρίδες στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ολλανδία Ferry Ολλανδία Ferry

ferryto.com προσφέρει τρεις διαδρομές επιστροφής στην Ολλανδία από την Αγγλία με τρεις από τους κορυφαίους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων της Ευρώπης, DFDS Seaways, η P & O Ferries και Stena Line.

Κράτηση με πλοίο στην Ολλανδία από τα λιμάνια του Harwich στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αγγλίας, και το Newcastle και Hull στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας με μια επιλογή μέχρι να διαβάσεις 42 εβδομάδα.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Ολλανδία και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς την Ολλανδία στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ισλανδία Ferries Ισλανδία Ferry

Πλοία από τη Σκωτία στην Ισλανδία είναι διαθέσιμη μόνο κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών αιχμής. Έξω από αυτές τις ημερομηνίες θα χρειαστεί να ταξιδέψει από Νιούκασλ (βλέπε παρακάτω).

Το πλοίο αναχωρεί από Scrabster στη Σκωτία και φτάνει στο Seyðisfjörður στη Δυτική Ισλανδία. Σημείωση: Αν δεν έχετε φέρει το δικό σας αυτοκίνητο, θα πρέπει να κανονίσετε ενοικίαση αυτοκινήτου από Egalstadir εάν σκοπεύετε να οδηγήσετε γύρω από το νησί.

Για να πάρετε την Ισλανδία από το Newcastle θα πρέπει να λάβει τη μια μέρα στην άλλη θάλασσα που διέρχονται από Νιούκασλ προς Μπέργκεν στις DFDS πορθμεία, ήταν τότε μπορείτε να πάρετε την υπηρεσία Smyril Γραμμή για Seyðisfjörður. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νησί Ionian Ferries Ιόνια Νησιά Ferries

Η Κέρκυρα έχει τακτικές συνδέσεις με τρία λιμάνια στην Ιταλία (Μπρίντιζι, Μπάρι και τη Βενετία), που λειτουργεί από μια χούφτα των ακτοπλοϊκών εταιριών που ταξιδεύουν μεταξύ Ιταλίας και Ηγουμενίτσας και / ή την Πάτρα. (Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να πλεύσει μεταξύ Ανκόνα και Ηγουμενίτσας, στη συνέχεια μεταφορά σε ένα τοπικό πλοίο.) Διασταυρώσεις είναι οι πιο συχνές, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλλά υπάρχουν όλο το χρόνο υπηρεσιών τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ της Κέρκυρας και Μπρίντιζι, Μπάρι και τη Βενετία. Από την Κέρκυρα είναι επίσης δυνατό να περάσουν στην Αλβανία, ή να επισκεφθείτε για μια ημερήσια εκδρομή.

Δεν είναι δυνατόν να νησί λυκίσκου απευθείας μεταξύ των βορείων και νοτίων νησιών. Κέρκυρα και τους Παξούς είναι συνδεδεμένα με πλοίο και ιπτάμενο δελφίνι. Δεν υπάρχουν υπηρεσίες είτε από την Κέρκυρα ή τους Παξούς μέχρι τη Λευκάδα. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ιρλανδία Ferries Δημοκρατία της Ιρλανδίας Ferries

Η Ιρλανδία προσφέρει μια μεγάλη επιλογή φθηνά τα δρομολόγια με πλοίο με αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις πορθμείων. Μπορείτε να κάνετε κράτηση μια διαδρομή από πέντε λιμάνια στην Αγγλία και την Ουαλία, καθώς και διασταυρώσεις από τους λιμένες πορθμείων στη Γαλλία και Ντάγκλας στην ιστιοπλοΐα Isle of Man με Stena, P & O, Steam Packet Ferries και Fastnet Line.

Με μια τέτοια ευρεία επιλογή ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς την Ιρλανδία είστε πραγματικά χαλασμένοι για την επιλογή όταν πρόκειται να αποφασίσουν σε ποια υπηρεσία να χρησιμοποιεί.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια της Ιρλανδίας και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς την Ιρλανδία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νήσος του Μαν Ferry Νήσος του Μαν Ferry

Steam Packet Ferries προσφέρει μια επιλογή από πάνω από 30 ενιαία ή να επιστρέψει διαβάσεις στο Isle of Man. Μπορείτε να ταξιδέψετε στη Νήσο του Μαν από το Λίβερπουλ και Heysham στην Αγγλία ή από το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ.

Douglas, την πρωτεύουσα του νησιού, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού και εξυπηρετεί ως το λιμάνι για όλα τα Ilse του Ανθρώπου πορθμεία.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο Isle of Man δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Νήσος του Μαν στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Isle of Wight Isle of Wight Ferries

Το Isle of Wight μπορεί να βρεθεί στα ανοικτά της νότιας ακτής της Νότιας Αγγλίας και συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα λιμάνια της Lymington, Σαουθάμπτον και Πόρτσμουθ με οχηματαγωγά πλοία και καταμαράν επιβατηγά ταχύπλοα εξυπηρετούνται από τους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων Hovertravel, Red Χωνί και πλοία Wightlink.

Μια νέα ιστιοπλοΐα υπηρεσία πλοίο από Weymouth στο Isle of Wight έχει προγραμματιστεί τον Αύγουστο 2012.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο Isle of Wight δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το Isle of Wight στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ιταλία Πλοία Ιταλία Πλοία

Η Ιταλία είναι το κλειδί για την πύλη προς την Ελλάδα, τη Βόρεια Αφρική και τη Μεσογειακή.

Προσφέροντας μια επιλογή από πάνω από ενενήντα δρομολόγια Ιταλία έχει ένα από τα πιο δίκτυα πλοίο στον κόσμο ιστιοπλοΐα και προς την Ελλάδα, την Αλβανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Τυνησία, τη Μάλτα, την Κορσική, τη Σαρδηνία, τη Σικελία, τα Αιολικά Νησιά και τα Ιόνια Νησιά.

Οι πρωτογενείς φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων που εξυπηρετούν τις Itlian ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι Corsica Sardinia Ferries, Venezia Lines, Ventouris Lines, GLD Lines, Grimaldi Ferries, Grandi Navi Veloci, SNCM, Moby Lines, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Anek Lines και Superfast Ferries. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ferry στην Ιαπωνία Ιαπωνία Ferries

Τα περισσότερα από τα ιαπωνική εγχώρια πορθμεία μεταφορά ανθρώπων, οχημάτων και φορτίων. Ενώ οι μικρότερες γραμμές που εξυπηρετούνται από μικρά πλοία, είναι σε θέση να μεταφέρει ένα ζευγάρι των αυτοκινήτων και μερικές δεκάδες επιβάτες, οι μεγάλες επενδύσεις που απασχολούνται σε μακρύτερες διαδρομές.

Ενώ οι τέσσερις μεγάλες νησιά της Ιαπωνίας, Χονσού, Hokkaido, Kyushu και Σικόκου, που συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες και σήραγγες, τα περισσότερα μικρότερα νησιά μπορεί να επιτευχθεί μόνο με πλοίο. Αλλά ακόμη και μεταξύ των μεγάλων τέσσερα νησιά, τα πορθμεία μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα, αν όχι ιδιαίτερα γρήγορη εναλλακτική λύση σε τρένα, λεωφορεία και αεροπλάνα. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Καλίνινγκραντ Ferries Καλίνινγκραντ Ferries

Σκανδιναβικές πολίτες έχουν τη δυνατότητα να μετάσχουν σε ένα πλοίο για το Καλίνινγκραντ. Τα πλοία της Λιθουανίας Lisco έχει ένα φορτηγό πλοίο αναχωρεί Karlshamn (Σουηδία) για Tuedays σε 18.00 και το Σάββατο στο 16.00 φθάνουν σε Baltiysk (Ρωσία, την περιοχή του Καλίνινγκραντ) 16 ώρες αργότερα.

Το πλοίο είναι συνήθως επιφυλάσσεται για τους οδηγούς φορτηγών, αλλά έχουν συχνά διατίθενται δωρεάν επιβατών κρεβάτια. Αυτό το πλοίο περνά από Κλαϊπέντα (Λιθουανία), όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε, καθώς και.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το Καλίνινγκραντ. (Περισσότερες πληροφορίες..)

Λετονία Ferry Λετονία Ferries

Υπάρχει μια τακτικά δρομολόγια οχηματαγωγών μεταξύ Ventspils και Nynäshamn (Σουηδία) ή Travemünde (Γερμανία), καθώς και μεταξύ Λιεπάγια και Travemünde (Γερμανία). Τα εισιτήρια και καμπίνες είστε σε θέση να κάνετε κράτηση σε "Lauku celotajs" γραφείο.

Το πλοίο μεταφέρει επιβάτες, με κινητήρα vechles και διαφορετικά φορτία. Υπάρχουν άνετες καμπίνες, καταστήματα, μπιστρό, μπαρ και εστιατόριο.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Λετονία και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τη Λετονία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Λιθουανία Ferry Λιθουανία Ferries

Το κύριο λιμάνι της Λιθουανίας είναι Klaipeda συνδέει τις μεγαλύτερες πόλεις της Βαλτικής Θάλασσας, όπως της Κοπεγχάγης, Kil, Γκντανσκ και Λούμπεκ.

Η υπηρεσία πορθμείων λειτουργεί επίσης από το Klaipeda σε Baltiysk.

Στο λιμάνι Klaipeda, Lisco και της Λετονίας Scandlines είναι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις των πορθμείων.

Κάντε κράτηση Ferry Υπηρεσίες της Λιθουανίας με DFDS Lisco. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στο Κίελο και Sassnitz στη Γερμανία και Kalshamn στη Σουηδία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Μάλτα Ferry Μάλτα Ferries

Ταξίδι μεταξύ των νησιών της Μάλτας κυριαρχείται από την εταιρεία Gozo Channel. Προσφέρουν δύο δρομολόγια προς και από Mgarr σε Gozo, το πιο δημοφιλές από τα οποία είναι σε Cirkewwa, στο βορειότερο σημείο της Μάλτας.

Το άλλο προορισμό Sa Maison κοντά Βαλέτα, η οποία προσανατολίζεται προς τις μεταφορές φορτίων, αν και τα πόδια και το αυτοκίνητο οι επιβάτες θα πρέπει επίσης να πραγματοποιηθεί. Μια hovermarine επιβατών μόνο υπηρεσία λειτουργεί επίσης μεταξύ Sa Maison και τη Βαλέτα.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Μάλτα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τη Μάλτα. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Μαυροβούνιο Ferries Μαυροβούνιο Ferries

Υπάρχει μια εξαιρετική τακτικό προγραμματισμένο δρομολόγιο οχηματαγωγών που κινείται μεταξύ Ανκόνα στην Ιταλία και Μπαρ στο Μαυροβούνιο.

Όλο το χρόνο υπάρχουν προγραμματισμένα δρομολόγια οχηματαγωγών που πλέουν το Bar - Μπάρι - Μπαρ και Μπαρ - Ανκόνα - Μπαρ διαδρομές. Για να φτάσετε το Μαυροβούνιο είναι επίσης εύκολο από το λιμάνι της Κροατίας και της Αλβανίας και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, ο αριθμός των γραμμών αυξηθεί με την πρόσθετη Kotor - Ανκόνα - Kotor δρομολόγια εποχιακών πλοίο.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το Μαυροβούνιο. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Μαρόκο Πλοία Μαρόκο Ferries

Υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες οχηματαγωγών και επιβατηγών πλοίων που προσφέρουν δρομολόγια μεταξύ της Ισπανίας, το Γιβραλτάρ, τη Γαλλία και την Ιταλία στο Μαρόκο.

Η πιο δημοφιλής πορθμειακή γραμμή από το Μαρόκο είναι από Algeciras (Ισπανία) προς Ταγγέρη (Μαρόκο) .Ferries από Αλμερία (Ισπανία) και Μάλαγα (Ισπανία) προς Μελίγια (ισπανικό Μαρόκο) πάει σχεδόν κάθε μέρα και να διαρκέσει περίπου 6 9-ώρες.

Ferries είναι πιο συχνή μεταξύ Αλμερία (Ισπανία) και Ναντόρ (Μαρόκο), όπου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο για τις περισσότερες μεγάλες πόλεις στο πλαίσιο του Μαρόκου. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 6 ώρες. Μπορείτε επίσης να πάρετε για να Ταγγέρη (Μαρόκο) από Tarifa (Ισπανία) σε ένα πλοίο υψηλής ταχύτητας. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νορμανδία Ferries Νορμανδία Ferries

Brittany Ferries λειτουργούν τρία δρομολόγια από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Νορμανδία στη Γαλλία. Προσφέρουν κλασική δρομολόγια με την ημέρα ή τη διάρκεια της νύχτας τα ταξίδια καθώς και ταχύπλοα στη Γαλλία. διαδρομές τους είναι Πόρτσμουθ προς Καέν, Πόρτσμουθ στο Χερβούργο και Poole να Χερβούργου.

Condor Ferries λειτουργούν με μία διαδρομή από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Νορμανδία που πλέει την Πόρτσμουθ στο Χερβούργο δρομολόγιο.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Νορμανδία και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Νορμανδία στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Βόρεια Ιρλανδία Ferries Βόρεια Ιρλανδία Ferries

Βόρεια Ιρλανδία εξυπηρετείται από μεγάλες επιχειρήσεις πορθμείων συμπεριλαμβανομένων Stena Line και Θάλασσα P & O Irish.

Η Stranrear στο Μπέλφαστ δρομολόγιο έχει σταματήσει και να αντικατασταθεί από ένα νέο Cairnryan διαδρομή προς Belast εξυπηρετούνται από δύο νέα Superfast Ferries. Sail μεταξύ της Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας σε μια εποχή διέλευση των μόλις δύο ώρες δεκαπέντε λεπτά με επιλογή έως και έξι καθημερινά δρομολόγια.

Η διαδρομή Λίβερπουλ Birkenhead διαχειριζόταν προηγουμένως Norfolkline λειτουργεί τώρα από Stena Line. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νορβηγία Ferries Νορβηγία Ferries

Η Νορβηγία είναι ένα σημαντικό λιμάνι Σκανδιναβικές πλοίο που συνορεύουν τόσο τη Βόρεια Θάλασσα και τον Ατλαντικό Ωκεανό με απευθείας δρομολόγια προς τη Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Ρωσία.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση διασταυρώσεις μεταξύ της Νορβηγίας και της Δανίας από τις ακόλουθες θύρες, Όσλο, Κρίστιανσαντ, Stavangar, Bergan στη Νορβηγία και Hirtshals, Frederikshavn και της Κοπεγχάγης στη Δανία.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Νορβηγία και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τη Νορβηγία στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Orkney Islands Ferries Orkney Ferries

Από 1865 Orkney έχει υπηρετήσει από πολλές διαφορετικές ναυτιλιακές εταιρείες και υπηρεσίες. Το δίκτυο Inter Island Ferry είναι σήμερα λειτουργεί με Orkney Ferries.

Προσφέροντας μια ασφαλή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους δύο κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες, η Εταιρεία καταλαβαίνει ζωτικό ρόλο της στην κοινωνικο-οικονομική σταθερότητα της Orkney. Καθώς και ro-ro τους επιβατηγά / οχηματαγωγά πλοία η ναυτιλιακή εταιρεία εκμεταλλεύεται δύο σκάφη τα οποία είναι μόνο τα επιβατηγά πλοία.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε Orkney δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Orkney. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Πολωνία Ferries Πολωνία Ferries

Υπάρχουν επί του παρόντος μόνο δύο πολωνικές δρομολόγια και διασταυρώσεις που προσφέρονται από Stena Line ή Unity Line. Stena Line προσφέρει μια υπηρεσία πορθμείων μεταξύ Gdynia και Karlskrona και Ενότητα Γραμμή λειτουργούν οι Swinousjscie να Ίσταντ δρομολόγιο.

επιτυχημένη εμφάνιση της Πολωνίας από τον κομμουνισμό σημαίνει ότι ο τουρισμός βιομηχανία έχει ακμάσει. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Πολωνίας είναι Κρακοβία, Βαρσοβία και το Πόζναν, καθώς και τα θέρετρα κατά μήκος της ακτής της Βαλτικής.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο πλοίο χρονοδιαγράμματα Πολωνία και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς την Πολωνία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ρωσία Ferry Ρωσία Ferries

Η Ρωσία είναι συνδεδεμένο με το πλοίο μεταφοράς με την Ιαπωνία, την Κορέα, την Τουρκία, τη Γεωργία και την Ουκρανία. Δεν υπάρχουν πορθμεία μεταξύ της Ρωσίας και της Βαλτικής κομητείες ή τη Σκανδιναβία, όμως, μπορείτε ακόμα να πάρετε το πλοίο από τη Σουηδία, τη Φινλανδία ή τη Γερμανία στην Εσθονία, τη Λετονία ή τη Λιθουανία και στη συνέχεια να πάρετε το λεωφορείο ή το τρένο για τη Ρωσία (Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη).

Αν πρόκειται να Μόσχα προτείνουμε να πάρει ένα πλοίο για Ρίγα (Λετονία), στην περίπτωση αυτή, αν πάρετε ένα τρένο που δεν θα χρειάζονται θεώρηση διέλευσης μέσω της Λευκορωσίας. Η ρωσική anclave περιοχή του Καλίνινγκραντ συνδέεται ακτοπλοϊκά δρομολόγια με τη Σουηδία και τη Λιθουανία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Sardinia Ferries Sardinia Ferries

Μπορείτε να επιλέξετε μια ευρεία επιλογή της Σαρδηνίας Ferries. Μπορείτε να κάνετε κράτηση με ειδικές διαδρομή και χρόνο από τη Μασσαλία, Ajaccio, Bastia και από πολλά λιμάνια της Ιταλίας, όπως η Γένοβα προς Civitavecchia και το Πόρτο Τόρες με SNCM Ferries, Moby ή Grimaldi Lines.

Corsica Ferries είναι ο χειριστής πρεμιέρα πορθμείων στη Δυτική Μεσόγειο που μεταφέρουν περισσότερους από 1 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως μεταφέρονται με οχηματαγωγά πλοία τους τρέχει από και προς τη Γαλλία και την Ιταλία προς την Κορσική, τη Σαρδηνία και Έλβα. Corsica Ferries εκτελούν δρομολόγια επιστροφής 2 από την Ιταλία στα δρομολόγια επιστροφής Σαρδηνία και 10 από τη Γαλλία και την Ιταλία προς την Κορσική, με συνολικά μέχρι 13 διαβάσεις καθημερινά. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Σκανδιναβία Ferry Σκανδιναβία Ferries

Ferries στη Σκανδιναβία είναι εύκολο να βρει κανείς και υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις πορθμείων που προσφέρουν συνδέσεις μεταξύ των διαφόρων πόλεων.

Οι μεγάλες παράκτιες πόλεις της Βαλτικής Θάλασσας συχνά συνδέονται με τις γραμμές οχηματαγωγών, π.χ. Τούρκου-Στοκχόλμη και το Ελσίνκι-Ταλίν, και τα πορθμεία είναι ένα φυσικό μέρος της πολλά ταξίδια για Σκανδιναβούς. Τα μεγαλύτερα πορθμεία μεγάλων αποστάσεων είναι σε κρουαζιερόπλοια αποτέλεσμα, με μεγαθήρια όπως οι Silja Europa καταστρώματα που χαρακτηρίζει 13 στοιβάζονται γεμάτη από καταστήματα, εστιατόρια, spa, σάουνες κλπ μεγαλύτερες διαδρομές είναι σχεδόν πάντα προγραμματιστεί να πλεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε να καταλήξουμε σε νωπή συνεχίζουν τις συχνά μεγάλες διαδρομές που απαιτούνται στη Σκανδιναβία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Scotalnd Ferries Σκωτία Ferries

Υπάρχουν πολλά δρομολόγια πλοίων προς τη Σκωτία που ταξιδεύουν από τη Βόρεια Ιρλανδία, και το Orkney και Shetland Νήσων. Δυστυχώς το Rosyth να Zeebrugge πλοίο στο Βέλγιο λειτουργεί από DFDS Seaways / Norfolkline τώρα μόνο προσφέρει μια υπηρεσία μεταφοράς εμπορευμάτων.

Εάν παίρνετε ένα πλοίο από την Ιρλανδία στη Σκωτία η γρηγορότερη διαδρομή είναι Larne να Cairnryan με την P & O Irish Sea Ferries. Ο χρόνος μετάβασης είναι μόλις 1 ώρα και μπορείτε να επιλέξετε από 8 crossings.Use καθημερινά το σύστημα κρατήσεων ακτοπλοϊκά παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο Σκωτία δρομολόγια και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τη Σκωτία στις χαμηλότερες τιμές. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νησί Shetland Ferries Shetland Islands Ferries

Ταξιδεύοντας στα νησιά της Σκωτίας του Orkney και Shetland είναι πιο βολικό από ποτέ με τη νυχτερινή δρομολόγια από Αμπερντίν προς Lerwick στο Shetland - με τέσσερα από αυτά τα δρομολόγια θα μέσω πρωτεύουσα των Νήσων Orkney, Kirkwall. Επιπλέον, επιλέξτε από έως και τρία δρομολόγια την ημέρα από Scrabster (κοντά Θέρσο) να Stromness στο Όρκνεϊ.

Το Συμβούλιο των Νήσων Shetland τρέχει επίσης ένα δίκτυο μεταξύ των νησιών πορθμεία που το καθιστά γρήγορο και εύκολο να ταξιδεύουν από και προς τα νησιά, με ή χωρίς όχημα και όλους για τις πολύ λογικές τιμές. Με 190 δρομολόγια την ημέρα, είναι ακριβώς όπως hopping σε ένα λεωφορείο! (Περισσότερες πληροφορίες...)

Πλοία προς Σικελία Σικελία Ferries

Υπάρχουν αρκετά πλοίο συνδέσεις από και προς τη Σικελία. Συνδέσεις με την Ιταλία, τα μικρά νησιά, Sardigna και τη Μάλτα. Τα δρομολόγια από Μεσσίνα προς Ρέτζιο Καλάμπρια αφήνοντας πολύ συχνά και κάθε μέρα, παρά την καλή σύνδεση μπορείτε να περιμένετε πολύ καιρό, λόγω της πυκνής κυκλοφορίας από και προς τη Σικελία.

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων και ιπτάμενα δελφίνια από τη Σικελία προς Νησιά του, αν και οι υπηρεσίες είναι κάπως μειωμένη κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο και ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια του Χειμώνα. Οι κύριες διαδρομές είναι η Αιολικά Νησιά από Milazzo και από την Νάπολι, Cefalu, Παλέρμο και Μεσσήνης. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Νότια Κορέα Ferries Νότια Κορέα Ferries

τα ferry boats περιβάλλουν την χερσόνησο και λεωφορείο έξω σε πολλά νησιά της Κορέας. Τα κύρια λιμάνια περιλαμβάνουν Incheon, Mokpo, Ποχάνγκ και Busan. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί είναι Jeju-do και Ulleungdo.

Διεθνή δρομολόγια είναι αξίζει να εξεταστεί αν ταξιδεύετε γύρω από τη Βόρεια Ασία. Μπορείτε να πάρετε το πλοίο για Incheon της Νότιας Κορέας από μια σειρά από κινεζικά λιμάνια, τα ταξίδια γύρω από τη Νότια Κορέα, και μετά να φύγει σε ένα γρήγορο πλοίο από Μπουσάν προς την Ιαπωνία. Μια άλλη επιλογή πλοίο προς και από τη Ρωσία είναι μέσω Σόκο σε συμμορία · κέρδισε-do. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ισπανία Ferry Ισπανία Ferries

Με εννέα από τα καλύτερα ταξίδια πορθμείων εκμετάλλευσης πορθμείων προσφορά της Ευρώπης από και προς την Ισπανία έχετε πολλές επιλογές όταν αποφασίζουν για τα ισπανικά σας το εισιτήριο. Επιλέξτε από γνωστούς φορείς, συμπεριλαμβανομένων Iscomar, P & O, Balearia και Brittany Ferries, καθώς και πολλές αξιόπιστες επιχειρήσεις ανεξάρτητη.

Η Ισπανία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, προσελκύοντας περισσότερους από 50 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Ισπανία και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίο με πάνω Διαδρομές 40 Πλοία από και προς την Ισπανία, μεταξύ των οποίων τρεις άμεσες υπηρεσίες από το Ηνωμένο Βασίλειο. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Σποράδες Island Ferry Σποράδες Πλοία

Οι Σποράδες βρίσκονται στο βορειοδυτικό Αιγαίο ανάμεσα στο νησί της Εύβοιας και του Πηλίου.

Γνωστή για τις όμορφες παραλίες και την πλούσια βλάστηση που μπορεί να φτάσει με πλοίο ή ταχύπλοο από τον Άγιο Κωνσταντίνο μια-δυο ώρες βόρεια της Αθήνας ή από το Βόλο, εκτός από τη Σκύρο, που πρέπει να επιτευχθεί από την Κύμη της Εύβοιας.

Το καλοκαίρι υπάρχουν συνδέσεις με τη Θεσσαλονίκη και τις Κυκλάδες αλλά γενικά πηγαίνει από οποιαδήποτε άλλα νησιά των Σποράδων σημαίνει να περάσει από την ηπειρωτική χώρα. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Σουηδία Ferries Σουηδία Ferry

Η Σουηδία καλύπτει μια έκταση 175,500 τετραγωνικά μίλια. Έχει 4330miles των ακτών κοπεί από φιόρδ. Είναι επίσης γνωστή για 100,000 λίμνες της, τα Βόρεια λίμνες είναι πολύ δημοφιλής με τους ψαράδες.

Μπορείτε να ταξιδέψετε με πλοίο προς Σουηδία από τα λιμάνια της Γερμανίας, τη Νορβηγία, τη Δανία και την Πολωνία.

Βιβλίο σουηδική δρομολόγια και διασταυρώσεις από μια σειρά γνωστών εκμετάλλευσης πορθμείων συμπεριλαμβανομένων TT-Line, Stena και Scandlines που προσφέρουν μια επιλογή των τύπων διαδρομής που κυμαίνονται από γρήγορα πορθμεία και Νησιωτικής λυκίσκο υπεραστικές κρουαζιέρες υψηλής ποιότητας επί του σκάφους διάφορους τύπους πλοίων κρουαζιέρας . (Περισσότερες πληροφορίες...)

Συρίας Ferries Συρία Ferry

Πλοία για τη Συρία αποπλεύσει από Ταρτούς και της Βενετίας στην Ιταλία και από την Ταρτούς στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου με Visemar Line. Ταρτούς (επίσης κάποτε γνωστή ως Ταρτούς) είναι ένα από τα δύο κύρια λιμάνια της Μεσογείου στις ακτές της Συρίας, και αποτελεί σημαντικό εμπορικό κέντρο.

Καθώς και την υπηρεσία φέρι για τη Βενετία και την Αλεξάνδρεια, το λιμάνι έχει επίσης μια υπηρεσία πλοίο για το νησί της Arwad.

υπηρεσίες πορθμείων μεταξύ Αμμοχώστου και της Λατάκειας έτρεξε μεταξύ 1978 και 1979, αλλά ακυρώθηκαν λόγω της ελληνικής κυπριακής πίεση. Τώρα, το πλοίο πλέει μεταξύ των δύο λιμένων, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Τενερίφη Ferries Τενερίφη Ferries

Transmediterranea, είναι το μόνο πλοίο Copmany συνδέουν τα νησιά με την ηπειρωτική χώρα. Ferries λειτουργούν τόσο μεταξύ της ηπειρωτικής Ισπανίας και των Καναρίων Νήσων, καθώς και μεταξύ των νησιών στο αρχιπέλαγος των Καναρίων sailingl από το λιμάνι του Κάδιξ στη νότια Ισπανία στην Τενερίφη και Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων.

Η Τενερίφη είναι το κομβικό σημείο για την υπηρεσία πορθμείων προς τα άλλα νησιά του αρχιπελάγους των Καναρίων. υπηρεσία πορθμείων λειτουργεί μεταξύ Santa Cruz de Tenerife και Las Palmas στο Gran Ganaria νησί. Μια υπηρεσία ιπτάμενο δελφίνι λειτουργεί επίσης μεταξύ Los Cristianos στην Τενερίφη και το νησί της La Gomera. Τα πορθμεία τρέχουν επίσης μεταξύ Los Cristianos και Ελ Ιέρο και μεταξύ των Los Cristianos και Γκομέρα. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Τυνησία Πλοία Τυνησία Πλοία

Πλοία πλεύσει στην Τύνιδα από τη Γαλλία και την Ιταλία, όλο το χρόνο και αρκετές φορές την εβδομάδα. Κράτηση εκ των προτέρων αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Πλοία και κρουαζιερόπλοια φθάνουν και αναχωρούν από το «La Goulette» το κεντρικό λιμάνι, το οποίο είναι περίπου 10km από το κέντρο της Τύνιδας.

Από τη Γαλλία πλοία ταξιδεύουν μεταξύ Τύνιδας και τη Μασσαλία. Το ταξίδι διαρκεί 21 ώρες και τα πορθμεία της SNCM (γαλλική εταιρεία) και CTN (τυνησιακή εταιρεία) .Το πλησιέστερο λιμάνι, Trapani, είναι μια διασταύρωση επτά ωρών σε Τύνιδα στις Grimaldi Ferries. Παλέρμο προς Τύνιδα είναι μια διασταύρωση 10 ωρών. Μερικά από τα σημεία διέλευσης από τη Σικελία στην Τύνιδα είναι από το φως της ημέρας και το φθηνότερο ναύλο είναι το φως της ημέρας που διέρχονται από την Παλέρμο στην Τύνιδα στις GNV. (Περισσότερες πληροφορίες...)

Τουρκία Ferries Τουρκία Ferry

Γρήγορη IDO καταμαράν πορθμεία zoom στη Θάλασσα του Μαρμαρά από Yenikapi Feribot Terminalı της Κωνσταντινούπολης για να Güzelyalı (για Προύσα), σε Γιάλοβα (για Ιζνίκ και Προύσα), καθώς και την Πάνορμο (για Τσανάκκαλε και Σμύρνη).

οχηματαγωγά πλοία διασχίζουν την αρχαία Ελλήσποντο (Τσανάκκαλε Μπογάζι) μεταξύ Eceabat στην χερσόνησο της Καλλίπολης και του Τσανάκκαλε, και Gelibolu και Lapseki, με κάποια πρόσθετη υπηρεσία μεταξύ Çanakkale και Kilitbahir.

Feries και καταμαράν επιβάτη συνδέουν επίσης τα νησιά του Αιγαίου στην Ελλάδα με την τουρκική ενδοχώρα. Πλοία διασχίζουν επίσης στην τουρκική Κύπρος από διάφορες πόλεις κατά μήκος μεσογειακή ακτή της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της Αλάνια, Mersin και Tasucu (Silifke). (Περισσότερες πληροφορίες...)

Ουαλία Ferries Ουαλία Ferry

Ταξιδέψτε με πλοίο στην Ουαλία από την Ιρλανδία με την P & O Ferries, Irish Ferries, Stena Line και Fastnet Line.

Δρομολόγια είναι όλα στα τέσσερα Ουαλία λιμάνια της Fishguard, Holyhead, Pembroke και Swansea. Οι ταχύτερα δρομολόγια με πλοίο από τη λήψη μόλις δύο ώρες είναι η Dun Laoghaire να Holyhead πλοίο με Stenaline και το Δουβλίνο στο Holyhead πλοίο με Irish Ferries.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πλοίο παραπάνω για να δείτε το ενημερωμένο δρομολόγια Ουαλία και να αγοράσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην Ουαλία. (Περισσότερες πληροφορίες...)

 

Εξυπηρέτησης Πελατών, Τηλεπωλήσεις & Επικοινωνία

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο ferryto.com

ferryto.com είναι μέρος του μεγαλύτερου δικτύου διανομής σε απευθείας σύνδεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του κόσμου, προσφέροντας τη δυνατότητα να κάνετε πάνω από 80 μεγάλες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις πορθμείων, και πάνω από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια 1,200 σε όλη τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Βαλτική και τη Βόρεια Αφρική.

Στο ferryto.com είστε σε θέση να αποκτήσουν ζωντανές τιμές των εισιτηρίων, ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και το βιβλίο αυτοκινήτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και εμείς σας προσφέρουμε πάντα χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου διαθέσιμο πλοίο μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις κατά τη στιγμή της κράτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

 
Χάρτης Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός και Φιλοξενία από την Transworld Leisure Limited.. Πνευματικά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Τροφοδοτείται από το Travel Πύλης