Συγκρίνετε, το βιβλίο και να πληρώνουν λιγότερο για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε www.ferryto.com
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
 
Αρχική | Ακτοπλοϊκές Εταιρίες | διαδρομές | λιμάνια | χρονοδιαγράμματα | ομάδες | Φορτίο | Αργία | Ξενοδοχείο | Q & A   

 

Προστασία της ιδιωτικής ζωής και προστασία των δεδομένων


Αυτή η ιστοσελίδα ανήκει, σχεδιάστηκε και διευθύνεται από Transworld Leisure Limited, μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που πρωτοκολλήθηκε στη διαπραγμάτευση και από 2nd Όροφος Windsor House, PO Box 257, Πορτ Βίλα, Βανουάτου.

Transworld Leisure Limited είναι δεσμευμένη να προστατεύει το απόρρητο των πελατών της. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για αυτό και όλα τα άλλα τομέων του Internet που έχουν παραχθεί εξ διαχειρίζεται Transworld Leisure Ltd, συμπεριλαμβανομένων www.ferryto.com και όλες τις άλλες περιοχές εμπορικών σημάτων Ferryto.

Transworld Leisure Ltd και κύρια πάροχος υπηρεσιών κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τους, που λειτουργεί από το Travel πύλη Ltd, θα χρησιμοποιήσει μόνο τις πληροφορίες που συλλέγονται νόμιμα (σύμφωνα με το Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων 1998). Transworld Leisure Ltd και The Travel πύλη Ltd και συμμορφώνονται με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (EC Directive) Κανονισμοί 2002 (SI 2002 No.2013)

Μπορούμε να σας ζητήσει να υποβάλετε προσωπικά στοιχεία όπως ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς διαβατηρίων και στοιχεία πληρωμής για να κάνει επιτυχία μια κράτηση ταξιδιού. λεπτομέρεια πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σας μείνουν μόνο στο σύστημά μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης και κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Thawte. Τα στοιχεία σας διατηρούνται στη βάση δεδομένων μας για να μας δώσει τη δυνατότητα να τροποποιήσει, να ακυρώσει ή να ενημερώσετε τις σχετικές κράτησή σας. Δεν αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, εκτός από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Για την παροχή ορισμένων υπηρεσιών ταξιδιωτικών είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουν ελάχιστες λεπτομέρειες, όπως το όνομά σας (μαζί με τα ονόματα των άλλα μέλη του κόμματος), στους προμηθευτές μας για να καταγράψει επίσημα την κράτησή σας. Εμείς δεν τους περάσει οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές λεπτομέρειες? εάν απαιτείται να το πράξει από το νόμο ή από οποιονδήποτε φορέα με ανάλογες αρχή? σε οποιοδήποτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, με τους οποίους κρατάμε έναν λογαριασμό για τον σκοπό της επαλήθευσης κατάστασης πίστωσης και / ή την επικύρωση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

Με την ολοκλήρωση της κράτησης μαζί μας, συμφωνείτε να λάβετε ένα e-mail λίγο μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας, σας ζητά να επανεξετάσει το ταξίδι σας. Η αναθεώρηση αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί ανώνυμα. Με την ολοκλήρωση μια κριτική συμφωνείτε ότι η κριτική σας μπορεί να φορτωθεί επάνω τους σχετικούς τομείς της ιστοσελίδας με σκοπό την ενημέρωση των άλλων χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμα να προσαρμόσουμε, να απορρίψει, να καταργήσετε ή χρησιμοποιήστε τα σχόλια με οποιοδήποτε τρόπο που βλέπουμε σε φόρμα κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Η αίτηση επανεξέτασης πρέπει να θεωρείται μόνο ως έρευνα και δεν περιλαμβάνουν τυχόν περαιτέρω εμπορικές προσφορές, προσκλήσεις ή κίνητρα.

τεχνολογία κρυπτογράφησης Thawte είναι utalised σε όλες τις ιστοσελίδες μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, για να εξασφαλίσει τις πληροφορίες σας παραμένει ιδιωτικό. Μια Thawte Πιστοποιητικό SSL παρέχει επικύρωση ότι το domain μας είναι καταχωρημένο και ότι διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό και κρυπτογραφεί επίσης τις πληροφορίες σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον το οποίο είναι αδύνατο να ραγίσει σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κράτηση σε πραγματικό χρόνο απλά και με ασφάλεια.

Τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρακολουθείτε τη χρήση της ιστοσελίδας και να μας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για μας να συμβάλει στη βελτίωση της online εμπειρία σας και τη βελτίωση των υπηρεσιών. Αυτά τα δεδομένα δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες, δεν παρέχονται σε τρίτους και είναι καθαρά για εσωτερική στατιστική ανάλυση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή τις πρακτικές ή θα θέλατε αποκτήσετε λεπτομέρειες για τις προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να κρατήσει για σας παρακαλώ γράψτε στο φορέα παροχής υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων μας στη διεύθυνση: 2Morrow Δικαστήριο, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, Αγγλία. μπορείτε επίσης Κάνε κλικ εδώ για να έχετε πρόσβαση σε online φόρμα επικοινωνίας μας.

Transworld Leisure Ltd διατηρεί επίσης συνεργασίες θυγατρικών με διάφορες άλλες παρόχους υπηρεσιών για λογαριασμό του οποίου ιστοσελίδες μπορεί να υπάρχουν συνδέσεις με σε αυτή την ιστοσελίδα. Όταν κάνετε κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους σας αφήσει αυτή την ιστοσελίδα και θα πρέπει να επανεξετάσει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας που έχουν ληφθεί για τους όρους και τις προϋποθέσεις τους μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που αναφέρονται στο παρόν.

Transworld Leisure Ltd διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να τροποποιήσει την παρούσα Δήλωση Πολιτικής Απορρήτου σε οποιαδήποτε στιγμή και σε απάντηση σε αλλαγές της ισχύουσας προστασίας των δεδομένων και τη νομοθεσία προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Όλες οι τοποθεσίες web που ανήκει Transworld Leisure Ltd και το περιεχόμενό τους είναι πνευματική ιδιοκτησία της Transworld Leisure Limited, PO Box 257, Πορτ Βίλα, Δημοκρατία του Βανουάτου και δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να αναπαραχθεί εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων . Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

 

 
Χάρτης Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός και Φιλοξενία από την Transworld Leisure Limited.. Πνευματικά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Τροφοδοτείται από το Travel Πύλης