Συγκρίνετε, το βιβλίο και να πληρώνουν λιγότερο για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε www.ferryto.com
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
 
Αρχική | Ακτοπλοϊκές Εταιρίες | διαδρομές | λιμάνια | χρονοδιαγράμματα | ομάδες | Φορτίο | Αργία | Ξενοδοχείο | Q & A   
 

Οδηγός για οδήγηση σε Eurpoe

Αυτοκινητιστικός Εξωτερικό

Οδικοί Κανόνες και Οδική Ασφάλεια στην ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο


Πριν οδηγήσετε στο εξωτερικό
θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τους τοπικούς κανόνες για τους οδηγούς οχημάτων με κινητήρα.

Οι κανονισμοί αυτοί αφορούν την ζώνη ασφαλείας τους νόμους, τα όρια ταχύτητας και τις απαιτήσεις των προβολέων, καθώς και να πίνουν νόμους οδήγησης και πρόσθετο εξοπλισμό που θα απαιτείται από το νόμο να μεταφέρει στο όχημά σας.

Ferryto.com έχουν συνταχθεί τις ακόλουθες πληροφορίες, ότι αν και όσο το δυνατόν πληρέστερο, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός αναφοράς και δεν θεωρούνται ως πλήρη και ολοκληρωμένη. Αν δεν είστε σίγουροι για τυχόν νόμους οδήγησης και οδηγικής ανατρέξτε στην τοπική πρεσβεία της αντίστοιχης χώρας για περισσότερες πληροφορίες.

Very Important!

Από 01 Ιούλιος 2012 νέα γαλλική απαιτήσεις του νόμου που NF εγκριθεί εκπνοής πρέπει να γίνεται από όλους τους οδηγούς οδήγηση σε οποιαδήποτε γαλλική δρόμο. Κανένα έλεος θα εμφανίζονται σε ξένους οδηγούς που δεν έχουν επίγνωση αυτού του νόμου. Ένα ζευγάρι NF εγκριθεί εκπνοής μπορεί να αγοραστεί εδώ για μόλις £ 4.99 (λιγότερο από το μισό από αυτό που θα πληρώσετε για τα πορθμεία!).

 

UK regualtions Οδήγηση Η χρήση ή η κατοχή των συσκευών για την ανίχνευση ραντάρ της αστυνομίας είναι παράνομη σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και έτσι χρησιμοποιούν τις συσκευές δορυφορικής πλοήγησης με προειδοποιήσεις τοποθεσία της κάμερας ταχύτητας στη Γαλλία. Κυρώσεις μπορούν να περιλαμβάνουν ένα πρόστιμο, οδήγηση απαγόρευση ή ακόμη και τη φυλακή! Οδήγηση κανονισμοί στη Γαλλία Από τον Οκτώβριο του 2008 όλοι οι οδηγοί στη Γαλλία, η οποία περιλαμβάνει τους οδηγούς των οχημάτων που είναι ταξινομημένα εκτός της Γαλλίας, πρέπει να έχουν ένα προειδοποιητικό τρίγωνο και ένα αντανακλαστικό μπουφάν στο όχημά τους. Κυρώσεις είναι επιτόπιων προστίμων κυμαίνεται μεταξύ € 90 - 135 €! Κανόνες Οδικής Συμπεριφοράς της ΕΕ Στη Γερμανία και ορισμένες άλλες χώρες της ΕΕ το όριο οδήγησης ποτό αλκοόλ είναι μηδέν. Οι γερμανικές αρχές επιβάλλουν αυτό το τόσο αυστηρά, ώστε οι οδηγοί που έχουν χρησιμοποιηθεί ένα στοματικό διάλυμα με βάση την αλκοόλη, λίγο πριν δοκιμάζεται έχουν συλληφθεί!

 

Οδήγηση στο Εξωτερικό - Πριν Πήγαινε εσύ

Μην χαθείτε όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό! Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή GPS για την πλοήγηση, όταν στο σπίτι ή την οδήγηση στο εξωτερικό βεβαιωθείτε ότι έχετε τις πιο πρόσφατες χάρτες φορτώνονται σε συσκευή GPS σας πριν φύγετε από το σπίτι. Για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε πιο πρόσφατο χάρτη ή να κάνετε λήψη ενός νέου χάρτη για τη συσκευή πλοήγησης GPS σας παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

Ανάλυση και Ασφαλιστικής Recovery. Σας συμβουλεύουμε να πάρουν κατάλληλων ευρωπαϊκών κάλυψη διακοπής και ταξιδιωτική ασφάλιση που θα καλύπτει επίσης τυχόν ιατρικά έξοδα που προκύπτουν από ένα ατύχημα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας για την Κατανομή της ΕΕ & Recovery υπηρεσία παρακαλούμε Κάνε κλικ εδώ.

Αν δεν έχετε ήδη κατανομή και να ανακτήσει την ασφάλιση ή αν υφιστάμενες ασφαλιστικές σας δεν σας καλύπτει εκτός της χώρας σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε αυτή η προσφορά από την ΑΑ για την κάλυψη τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ.

Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να: -

 • Ελέγξτε με την ασφαλιστική εταιρεία σας ότι είστε ασφαλισμένος να οδηγείτε στο εξωτερικό
 • Ελέγξτε εάν χρειάζεστε μια Πράσινη Κάρτα / Visa για τη χώρα που επισκέπτεστε
 • Ελέγξτε αν χρειάζεστε μια διεθνή άδεια οδήγησης
 • Εξοικειωθείτε με τις κινητήριες νόμους των χωρών που επισκέπτεστε
 • Σέρβις του αυτοκινήτου σας πριν φύγετε από το Ηνωμένο Βασίλειο και τουλάχιστον ελέγχει το πετρέλαιο και το νερό σας
 • Ελέγξτε ότι το όχημά σας συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των οχημάτων από τις χώρες που θα επισκεφθείτε

Για Ταξιδιωτική Ασφάλιση Ferryto.com συνιστά μόνο Columbus Travel Insurance. ασφαλιστικές τους μπορεί να κοστίσει ένα ή δύο κιλά περισσότερο από ό, τι άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά έχουν το υψηλότερο επίπεδο κάλυψης και τις χαμηλότερες υποχρεωτική περίσσεια συν-πληρωμές σε περίπτωση απαίτησης και αυτό κάνει Columbus Holiday Ασφαλιστική η καλύτερη αξία για τα χρήματα. Σας προσφέρεται η επιλογή της προσθήκης ταξιδιωτική ασφάλιση κατά την κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σας στο ferryto.com αλλά αν προτιμάτε να αγοράσετε απευθείας από το Columbus παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

 

Έγγραφα Θα πρέπει να έχετε μαζί σας

Άδεια οδήγησης της ΕΕ

Πρέπει να έχετε όλα τα παρακάτω έγγραφα μαζί σας όταν οδηγείτε στο εξωτερικό. Η αποτυχία να τα παρουσιάσει σε επίσημη κυκλοφορία στη ζήτηση θα οδηγήσει σε ένα πρόστιμο και μπορεί ακόμη και να σας στάθμευση του αυτοκινήτου σας στην άκρη του δρόμου και με τα πόδια!

 • Μια έγκυρη άδεια οδήγησης (όχι προσωρινή), με το χαρτί ομόλογό αν έχετε άδεια φωτοκάρτα. Παρακαλώ σημειώστε ότι θα πρέπει να κατέχει μια πλήρη άδεια οδήγησης που ισχύει κατά τη διάρκεια της όλη τη διάρκεια της διαμονής σας κατά την οδήγηση στο εξωτερικό.

  Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα προσωρινά πιστοποιητικά είναι μόνο ένα εθνικό έγγραφο και δεν επιτρέπουμε την κάτοχο να οδηγεί εκτός του εδάφους του κράτους μέλους έκδοσης.

  Σε γενικές γραμμές όλες οι άδειες οδήγησης Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ θα πρέπει να γίνει αποδεκτή, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων Πράσινη άδεια στυλ. Ωστόσο, εάν παίρνετε μια παλιά άδεια θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ταυτότητα με φωτογραφία μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Προτείνουμε ότι πριν από την οδήγηση στο εξωτερικό θα ισχύουν για τη νέα άδεια στυλ που ενσωματώνει ταυτότητας με φωτογραφία

 • Το αρχικό V5 άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και αν δεν μπορείτε να πάρετε τη λαβή του V5 τότε εμείς θα προτείνουμε να προμηθευτείτε ένα έγγραφο που ονομάζεται ενός οχήματος για Πιστοποιητικό για ενοικίαση επίσης γνωστή ως η VE103b από την Post Office.

 • πιστοποιητικό ασφάλισης αυτοκινήτων σας.

 • το διαβατήριό σας
 

Υποχρεωτική εξοπλισμός για τη Οδήγηση στο Εξωτερικό

Kit της ΕΕ για την οδική ασφάλεια

Πριν πάρετε το αυτοκίνητό σας στο εξωτερικό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα υποχρεωτικά εξοπλισμό, όπως το τρίγωνο ασφαλείας, κιτ πρώτων βοηθειών και μια αντανακλαστική υψηλής γιλέκο ορατότητα που απαιτείται στις περισσότερες χώρες της ΕΕ.

Για τη δική σας ασφάλεια συνιστούμε άλλος εξοπλισμός ασφάλειας, όπως ανταλλακτικά λαμπτήρες των προβολέων και παρακέντηση επισκευή αερολύματος κατά την οδήγηση στην ΕΕ, ακόμη και όταν δεν απαιτείται.

Μπορείτε να δείτε μια εκτυπώσιμη οδηγό που παρέχει πλήρη στοιχεία σχετικά με το τι θα χρειαστείτε για κάθε χώρα να οδηγούν νόμιμα το αυτοκίνητό σας στους δρόμους στο εξωτερικό από κλικ εδώ.

Κιτ ΕΕ για την ασφάλεια αυτοκινήτου μπορούν να αγοραστούν σε όλα τα πλοία, αλλά είναι πολύ φθηνότερο να αγοράσουν προτού ταξιδέψουν από καταστήματα όπως Halfords. Για να παραγγείλετε ένα κιτ ασφαλείας αυτοκινήτου από Halfords σε απευθείας σύνδεση παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

 

Top Συμβουλές για την ασφάλεια κατά την οδήγηση στο Εξωτερικό

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν οδηγείτε στο εξωτερικό, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η τοπική στυλ οδήγησης μπορεί να είναι διαφορετική από εκείνη που έχετε συνηθίσει πίσω στο σπίτι. Αυτή η συμβουλή είναι επίσης σημαντικό για εσάς ως πεζοί.

Οδική ασφάλεια στην Ευρώπη

 • Θυμηθείτε την κυκλοφορία μπορεί να προέρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση σε ό, τι περιμένετε και να μην υποθέσουμε ότι όλοι οι οδηγοί θα σταματήσει στις διαβάσεις πεζών - δεν το κάνουν!
 • Μην οδηγείτε όταν είστε κουρασμένοι και κάνουν τακτικά διαλείμματα, την οδήγηση στο εξωτερικό μπορεί να είναι περισσότερο κουραστική.
 • Να φοράτε πάντα ζώνη ασφαλείας και να εξασφαλίσουν όλοι οι επιβάτες κάνουν.
 • Μην πίνετε και οδηγείτε, η ποσότητα του αλκοόλ επιτρέπεται στο αίμα σας μπορεί να είναι χαμηλότερη από ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο και ορισμένες χώρες έχουν μηδενική ανοχή για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και θα πάει στη φυλακή.
 • Συχνά, όταν στο εξωτερικό, έχετε πολλές αποσκευές, απλά φροντίστε να μην υπερφορτώνετε το αυτοκίνητό σας, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε έξω από το πίσω παράθυρο. Θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα κουτί οροφής για τις αποσκευές σας.


Οδήγηση σε χειμερινά θέρετρα στην Ευρώπη

Οι οδηγοί μπορούν να επιβληθεί πρόστιμο στην Ευρώπη, εάν διαπιστωθεί ότι είχαν εμπλακεί σε ατύχημα όπου ήταν ως συνέπεια της μη προσαρμογής του οχήματος για τις καιρικές συνθήκες, όπως το χειμερινό Τυρός ή ακόμη και αλυσίδες χιονιού.

Όλα τα οχήματα που κινούνται πάνω στο χιόνι που καλύπτει δρόμους πρέπει να έχουν τα χειμερινά ελαστικά (ή όλα-season ελαστικά σήμανση M & S) κατά την χειμερινή περίοδο (από 1 Νοεμβρίου έως 15 Απριλίου) και επίσης αν οι δρόμοι έχουν ένα κάλυμμα του χιονιού, λάσπη ή τον πάγο έξω από αυτές τις ημερομηνίες. Τα ελαστικά πρέπει να έχουν ελάχιστο βάθος πέλματος των 4mm.

Χειμώνας Οδήγηση στην Ευρώπη

ελαστικά χιονιού δεν είναι υποχρεωτική, αλλά τα οχήματα δεν είναι εξοπλισμένα για να ταξιδέψουν μέσα από το χιόνι και τα οποία εμποδίζουν την κυκλοφορία υπόκεινται σε πρόστιμο.

Από 1 Δεκεμβρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά από τα οδικά σήματα. Ελαστικά πρέπει να φέρουν σήμανση M & S στο πλευρικό τοίχωμα. Καρφιά ελαστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 1 Νοεμβρίου έως την πρώτη Δευτέρα μετά το Πάσχα.
Καθώς ο καιρός δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί και επειδή αντιολισθητικές αλυσίδες δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μουλιασμένο / συνθήκες πάγου, συνιστάται οι επισκέπτες να ταιριάζει χειμερινά ελαστικά για το όχημά τους. Χειμερινά ελαστικά (ή «όλο το χρόνο» ελαστικά) πρέπει να φέρουν το σήμα M & S ή το σύμβολο της νιφάδας χιονιού στο πλευρικό τοίχωμα.

αντιολισθητικές αλυσίδες πρέπει να τοποθετούνται σε τουλάχιστον δύο κινητήριους τροχούς. Σε κάθε χώρα οι αλυσίδες χιονιού μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο όταν υπάρχει επαρκής χιόνι που καλύπτει να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα βλάβης στο οδόστρωμα. Μπορεί να βρείτε εάν η ζημία είναι caused.arch για τους Σουηδούς εγγραφής των οχημάτων και των ρυμουλκουμένων και επίσης για οχήματα που είναι ταξινομημένα στο εξωτερικό.

Τα χειμερινά ελαστικά, σημειώνονται M & S (με ή χωρίς τακούνι), με βάθος πέλματος τουλάχιστον 3mm είναι υποχρεωτική από 1 31 τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο για το σουηδικό εγγραφής των οχημάτων και των ρυμουλκουμένων και επίσης για οχήματα που είναι ταξινομημένα στο εξωτερικό.

Εάν είστε ποτέ στο δρόμο σίγουροι για την ικανότητά σας να οδηγείτε με ασφάλεια στο χιόνι και τον πάγο σας προτείνουμε να επωφεληθείτε από ένα από τα «τρένα χιόνι" που θα σας μεταφέρει τόσο για την ασφάλεια και την άνεση στο χιονοδρομικό κέντρο σας. Για να μάθετε περισσότερα για και να κλείσετε ένα εισιτήριο για το τρένο χιόνι παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

Χαρακτηριστικά Winter Fuel είναι διαφορετικά σε χειμερινά θέρετρα

απαιτήσεις ντίζελ χειμώνα είναι συγκεκριμένες για κάθε χώρα, αλλά γενικά θα είναι κατάλληλο να λειτουργήσει κάτω σε τουλάχιστον -20C στους δημοφιλείς προορισμούς χειμερινό θέρετρο, σε αντίθεση με το Ηνωμένο Βασίλειο χειμώνα ντίζελ, το οποίο είναι κατάλληλο για -15C.

 

Μην Get Lost στο εξωτερικό!

SatNav ενημερώσεων χαρτών δώθε TomTom και Garmin

Αν δεν έχετε ήδη ένα σας προτείνουμε να επενδύσει σε ένα από τα τελευταία TomTom sat nav συσκευές. Όχι μόνο δεν θα χαθεί, αλλά το νέο TomTom γραφική διεπαφή είναι τόσο πολύ καλύτερα και πιο εύκολο να ακολουθήσει ό, τι άλλες κάθισε κλίτος συσκευές κοστίζουν το διπλάσιο της τιμής. Για να αγοράσετε μια νέα συσκευή TomTom ή να κατεβάσετε τις τελευταίες χάρτες απευθείας από την TomTom που προσφέρουν ferryto.com πελάτες όσο 40% έκπτωση παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

Αν προτιμάτε να ψωνίσει γύρω και να συγκρίνουν την TomTom με άλλες sat nav συσκευές όπως Garmin και Navman καθώς TomTom από Halfords σε απευθείας σύνδεση παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

 

Εξυπηρέτησης Πελατών, Τηλεπωλήσεις & Επικοινωνία

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο ferryto.com

Ferryto.com είναι μέρος του μεγαλύτερου δικτύου διανομής σε απευθείας σύνδεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του κόσμου, προσφέροντας τη δυνατότητα να κάνετε πάνω από 80 μεγάλες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις πορθμείων, και πάνω από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια 1,200 σε όλη τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Βαλτική και τη Βόρεια Αφρική.

Στο ferryto.com είστε σε θέση να αποκτήσουν ζωντανές τιμές των εισιτηρίων, ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και το βιβλίο αυτοκινήτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και εμείς σας προσφέρουμε πάντα χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου διαθέσιμο πλοίο μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις κατά τη στιγμή της κράτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

 

 
Χάρτης Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός και Φιλοξενία από την Transworld Leisure Limited.. Πνευματικά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Τροφοδοτείται από το Travel Πύλης