Συγκρίνετε, το βιβλίο και να πληρώνουν λιγότερο για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε www.ferryto.com
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
 
Αρχική | Ακτοπλοϊκές Εταιρίες | διαδρομές | λιμάνια | χρονοδιαγράμματα | ομάδες | Φορτίο | Αργία | Ξενοδοχείο | Q & A   

Ferryto.com Εξυπηρέτησης Πελατών

Εξυπηρέτησης Πελατών, Τηλεπωλήσεις
& Επικοινωνήστε μαζί μας


Ποιότητα Εξυπηρέτησης Πελατών
είναι το θεμέλιο των επιχειρηματικών τσάρτερ μας και παρόλο που τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών μας, που ήδη υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνα που προσφέρονται στους πελάτες με πολλούς από τους ανταγωνιστές μας που συνεχώς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Οι πελάτες μας εκτιμούν τις χαμηλές τιμές ακτοπλοϊκά εισιτήρια που προσφέρουμε και να το κάνουμε αυτό διατηρούν ένα σχετικά μικρό φιλοφρόνηση του προσωπικού με επακόλουθη εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους που πέρασε στους πελάτες μας μέσω των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με έκπτωση.

Πολλές ερωτήσεις των πελατών μας ρωτήσετε μπορεί να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά και γρήγορα σε απευθείας σύνδεση, χρησιμοποιώντας το Οδηγός self service κάτω από από το τηλέφωνο. Δεν κάνει μόνο αυτό να αντέξουν οικονομικά το προσωπικό μας περισσότερο χρόνο για να διαπραγματευτούν καλύτερες τιμές πορθμείων και διακοπών προσφέρει για σας, αλλά εξοικονομεί τόσο εμάς και εσάς, τον πελάτη μας, χρόνο και χρήμα.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αν έχετε προσγειώθηκε σε αυτή τη σελίδα κατά λάθος και θέλετε να εκτελέσετε έναν έλεγχο των τιμών των εισιτηρίων σε απευθείας σύνδεση πορθμείων ή να κάνετε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων παρακαλούμε Κάνε κλικ εδώ.Self-Service Εξυπηρέτηση Πελατών Οδηγό

 

Παρακαλώ βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε γρηγορότερα και καλύτερα με μια apropriate επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού παρακάτω. Είστε σε θέση να προβεί σε περαιτέρω επιλογές καθώς προχωράτε μέχρι να συγκεντρώσει τις πληροφορίες που επιθυμείτε.

Ακόμα κι αν αρέσει μιλώντας προς τους πελάτες μας, σας ζητάμε να διερευνήσει τις επιλογές του μενού κάτω από πριν τηλεφωνώντας μας με τις ερωτήσεις, οι απαντήσεις στα οποία είναι πιθανότατα ήδη διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας μέσω αυτού του οδηγού επαφή εξυπηρέτησης πελατών διστάσετε να Κάνε κλικ εδώ να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα.


 

Ferryto Εξυπηρέτηση Πελατών Ενέχυρο

Ferryto.com Customer Care Ενέχυρο

στο Ferryto.com πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να μείνει πιστή στην φιλοσοφία της επιχείρησής μας για να εξασφαλίσουμε όχι μόνο την μακροβιότητα των σχέσεων, αλλά και τη συνεχή ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Είμαστε πελάτες, καθώς και οι διανομείς και ξέρουμε τι ποιότητα των υπηρεσιών είναι έτσι, έχουμε την εξής υπόσχεση σε όλους τους συνεργάτες και τους πελάτες μας: -

  1. Κάνουν το σωστό, πάντα να είμαστε δίκαιοι, είναι εγκάρδια και να πάει στο μήκη να ικανοποιήσει τον πελάτη.
  2. Να κρατήσει τους πελάτες μας συνδέεται και να τους ενημερώσει σχετικά με τις παραγγελίες σε μια γραμμή τρόπο.
  3. Παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μέσω τακτικών αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες μας και να έχουν πρόσβαση σε τηλεφωνικές κλήσεις.
  4. Να είναι στην κορυφή των νέων τεχνολογιών, έτσι ώστε σειρά προϊόντων μας εξελίσσεται να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών μας ».
  5. Έχετε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που είναι σε θέση να διαβουλεύεται, να διδάξουν και να υποστηρίξουν τους πελάτες μας όποτε προκύπτει ανάγκη.
  6. Προστατέψτε τα στοιχεία σας για την πρόληψη της απάτης και άλλων κακόβουλων περίσταση.
  7. Ακούστε σχόλια και εμπειρίες από τους πελάτες μας, είναι ο μόνος δρόμος προς τη συνεχή βελτίωση.

Ας το παραδεχτούμε, είμαστε στην επιχείρηση εξαιτίας σου, των πελατών μας. Αν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε ότι οποιαδήποτε από τις παραπάνω δεσμεύσεις έχουν παραβιαστεί Παρακαλώ ενημερώστε μας έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει το θέμα προσωπικά και να πάρετε την απάντηση που σας αξίζει.

 

 

Δρομολόγια Acciona Ferries

 

Anek Lines Ferry Δρομολόγια

 

Δρομολόγια Balearia Ferries

 

Britanny Ferries Timtables

 

Condor Ferries Δρομολόγια

 

DFDS Seaways Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια

 

Irish Ferries Δρομολόγια

 

Δρομολόγια LD Lines Ferry

 

Norfolkline Χρονοδιάγραμμα

 

Η P & O Ferries Δρομολόγια

 

Stenaline Ferry Δρομολόγια

 

TTT Lines Ferries

 

Wightlink Ferries

 
Χάρτης Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός και Φιλοξενία από την Transworld Leisure Limited.. Πνευματικά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Τροφοδοτείται από το Travel Πύλης