Συγκρίνετε, το βιβλίο και να πληρώνουν λιγότερο για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε www.ferryto.com
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
 
Αρχική | Ακτοπλοϊκές Εταιρίες | διαδρομές | λιμάνια | χρονοδιαγράμματα | ομάδες | Φορτίο | Αργία | Ξενοδοχείο | Q & A   

Αίτημα Για να ακυρώσετε το εισιτήριο

Οι επιβάτες που έχουν αγοράσει ήδη ένα πλοίο εισιτηρίων on-line μέσω αυτής της ιστοσελίδας που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή τους, μπορούν να το πράξουν μέσω της τροποποίησης και την φόρμα αίτησης ακύρωσης παρακάτω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα και αυτή τη φόρμα ακύρωσης / τροποποίησης είναι μόνο για τους πελάτες που αγόρασαν το εισιτήριο τους στο διαδίκτυο σε μία από τις ιστοσελίδες μας (όλοι φαίνονται παρόμοια με αυτή τη σελίδα) ή από το ταξιδιωτικό πύλη. Αν δεν έχετε αγοράσει απευθείας το εισιτήριό σας μέσω ενός web sites μας ή το ταξιδιωτικό πύλη τότε μπορούμε, δυστυχώς, δεν σας βοηθήσουν και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ακτοπλοϊκή εταιρεία ή την ιστοσελίδα που έχετε αγοράσει το εισιτήριό σας από για βοήθεια.

Επιπλέον πληροφορίες

Ακτοπλοϊκό Εισιτήριο Τροποποιήσεις Παρακαλείστε να δηλώσετε ότι θέλετε να ακυρώσετε το εισιτήριο στην ενότητα "Λεπτομέρειες της τροπολογίας" στη φόρμα.

Χρέωση Ferry εισιτηρίων Τροποποίηση Υπηρεσία Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι δυνατόν να ακυρώσετε την κράτησή σας και για να μπορείτε να λάβετε την επιστροφή του καταβληθέντος τιμήματος. Θα έχουν κοινοποιηθεί από αυτό προτού να επιβεβαιώσει την κράτησή σας, μαζί με τυχόν άλλες επιβαρύνσεις ακύρωσης. Οποιαδήποτε μεταβολή αυτών των όρων και προϋποθέσεων που θα έχουν συμφωνήσει να πριν αποδέχθηκε το αίτημα κράτησή σας είναι αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια του φορέα παροχής της υπηρεσίας που έχετε αγοράσει.

πρόσθετες επιβάτες Εάν πρόκειται επιστροφή, για παράδειγμα, για ακυρώσεις κρατήσεων, αυτό θα γίνει μόνο με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να κάνετε την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψει το ποσό σε μια διαφορετική κάρτα πληρωμής.

Σε ένα μικρό αριθμό περιπτώσεων, η επιστροφή μπορεί να γίνει με τη μορφή ταξιδιωτικών δελτίων. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ενημερώνονται για αυτό πριν γίνει η ακύρωση

Επείγουσα Ακτοπλοϊκό Εισιτήριο Τροποποιήσεις Για επείγοντα ακυρώσεις (Δηλαδή: μόνο αν ακτοπλοϊκά σας οφείλεται να πλεύσει μέσα στις επόμενες ώρες ή λιγότερο 24) Για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που αγοράζονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας, παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε 0844 493 0651 (κλήσεις κοστίζουν 7 πένες ανά λεπτό, συν χρέωση της πρόσβασης των επιχειρήσεων του τηλεφώνου σας) κατά τις ώρες γραφείου μας (Δευ-Πεμ 8am -. 8pm, Παρ προς 8am - 7pm, Σαβ, Sun & Τράπεζα hols 9am - 6pm) αλλιώς συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα αίτησης ακύρωσης του εισιτηρίου.

Κάνετε κράτηση εισιτηρίων Αν δεν έχετε ακόμη κάνει κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ να έχουν πρόσβαση σε online υπηρεσία κρατήσεων.

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο ferryto.com

Εξυπηρέτησης Πελατών, Τηλεπωλήσεις & Επικοινωνία

Ferryto.com είναι μέρος του μεγαλύτερου δικτύου διανομής σε απευθείας σύνδεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του κόσμου, προσφέροντας τη δυνατότητα να κάνετε πάνω από 80 μεγάλες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις πορθμείων, και πάνω από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια 1,200 σε όλη τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Βαλτική και τη Βόρεια Αφρική.

Στο ferryto.com είστε σε θέση να αποκτήσουν ζωντανές τιμές των εισιτηρίων, ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και το βιβλίο αυτοκινήτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και εμείς σας προσφέρουμε πάντα χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου διαθέσιμο πλοίο μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις κατά τη στιγμή της κράτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

 
Χάρτης Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός και Φιλοξενία από την Transworld Leisure Limited.. Πνευματικά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Τροφοδοτείται από το Travel Πύλης