Συγκρίνετε, το βιβλίο και να πληρώνουν λιγότερο για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε www.ferryto.com
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
 
Αρχική | Ακτοπλοϊκές Εταιρίες | διαδρομές | λιμάνια | χρονοδιαγράμματα | ομάδες | Φορτίο | Αργία | Ξενοδοχείο | Q & A   

Αίτημα για τροποποίηση Ακτοπλοϊκό Εισιτήριο

Οι επιβάτες που έχουν αγοράσει ήδη ένα πλοίο εισιτηρίων on-line μέσω αυτής της ιστοσελίδας που επιθυμούν να τροποποιήσει την κράτησή τους, μπορούν να το πράξουν μέσω της φόρμας αίτησης τροποποίησης παρακάτω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα και αυτό το ηλεκτρονικό έντυπο της τροπολογίας είναι μόνο για τους πελάτες που αγόρασαν το εισιτήριο τους στο διαδίκτυο σε μία από τις ιστοσελίδες μας (όλοι φαίνονται παρόμοια με αυτή τη σελίδα) ή από το ταξιδιωτικό πύλη. Αν δεν έχετε αγοράσει απευθείας το εισιτήριό σας μέσω ενός web sites μας ή το ταξιδιωτικό πύλη τότε μπορούμε, δυστυχώς, δεν σας βοηθήσουν και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ακτοπλοϊκή εταιρεία ή την ιστοσελίδα που έχετε αγοράσει το εισιτήριό σας από για βοήθεια.

Επιπλέον πληροφορίες

Ακτοπλοϊκό Εισιτήριο Τροποποιήσεις Δεν χρειάζεται να ζητήσετε μια τροποποίηση αν ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος σας έχει αλλάξει από εκείνη που καθορίζεται όταν κράτηση του εισιτηρίου σας, εφόσον το νέο όχημα είναι στην ίδια κατηγορία (π.χ. δεν έχει αλλάξει από ένα πρότυπο αυτοκίνητο σε ένα mini van).

Χρέωση Ferry εισιτηρίων Τροποποίηση Υπηρεσία Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι εκτός από οποιαδήποτε μεταγενέστερη αύξηση του κόστους στην αρχική ακτοπλοϊκό εισιτήριο σας ότι, με την εξαίρεση του για την προσθήκη ενός κατοικίδιου ζώου ή ζητούν εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, ένα ποσό ύψους μέχρι £ 25 μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε τροποποίηση του εισιτηρίου σας .

πρόσθετες επιβάτες Σε περίπτωση που μόνο θέλετε να προσθέσετε ένα επιπλέον pasenger να το εισιτήριό σας μπορείτε να το βρείτε κοστίζει λιγότερο να κλείσετε το επιπλέον επιβάτη δικό τους εισιτήριο ως «επιβάτη πόδι» από ό, τι στην τροποποίηση της υφιστάμενης το εισιτήριό σας. Πρόσθετες επιβάτες κλείσει με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξακολουθεί να ταξιδέψουν μαζί σας στο όχημά σας. Για να προσδιορίσετε αν το εισιτήριό ο «επιβάτης πόδι» θα κοστίσει λιγότερο από την αποζημίωση για την τροποποίηση £ 25 μπορείτε να εκτελέσετε έναν έλεγχο των τιμών εδώ. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν είναι όλα τα πορθμεία προσφέρουν εισιτήρια «πόδι επιβάτη».

Επείγουσα Ακτοπλοϊκό Εισιτήριο Τροποποιήσεις Για επείγουσες τροποποιήσεις (Δηλαδή: μόνο αν ακτοπλοϊκά σας οφείλεται να πλεύσει μέσα στις επόμενες ώρες ή λιγότερο 24) Για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που αγοράζονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας, παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε 0844 493 0651 (κλήσεις κοστίζουν 7 πένες ανά λεπτό, συν χρέωση της πρόσβασης των επιχειρήσεων του τηλεφώνου σας) κατά τις ώρες γραφείου μας (Δευ-Πεμ 8am -. 8pm, Παρ προς 8am - 7pm, Σαβ, Sun & Τράπεζα hols 9am - 6pm) αλλιώς συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα αίτησης τροποποίησης του εισιτηρίου.

Κάνετε κράτηση εισιτηρίων Αν δεν έχετε ακόμη κάνει κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ να έχουν πρόσβαση σε online υπηρεσία κρατήσεων.

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο ferryto.com

Εξυπηρέτησης Πελατών, Τηλεπωλήσεις & Επικοινωνία

Ferryto.com είναι μέρος του μεγαλύτερου δικτύου διανομής σε απευθείας σύνδεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του κόσμου, προσφέροντας τη δυνατότητα να κάνετε πάνω από 80 μεγάλες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις πορθμείων, και πάνω από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια 1,200 σε όλη τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Βαλτική και τη Βόρεια Αφρική.

Στο ferryto.com είστε σε θέση να αποκτήσουν ζωντανές τιμές των εισιτηρίων, ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και το βιβλίο αυτοκινήτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και εμείς σας προσφέρουμε πάντα χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου διαθέσιμο πλοίο μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις κατά τη στιγμή της κράτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

 
Χάρτης Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός και Φιλοξενία από την Transworld Leisure Limited.. Πνευματικά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Τροφοδοτείται από το Travel Πύλης